Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Een speciale Transformational Breath ademworkshop! Naast een volledige ademsessie (Transfromational Breath) zullen we het lijf en de adem eerst in beweging brengen. Ik ben een groot fan en voorstander van beweging/dans voor een ademsessie. Het brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. Voor verdere verbreding, verdieping, verzachting…We zullen ongeveer een uur dansen en een uur ademen.
De avond zal beginnen met ruimte met een kennismaking en het zetten van een intentie. Daarna volgt een korte uitleg hoe de sessie er uit ziet. Daarna zullen we in beweging komen op mijn muziek wat over zal vloeien in een ademsessie. Aan het eind van de avond zal er ruimte zijn om ervaringen uit te wisselen en na te praten.

Samen met Ellie Lardenoije begeleid ik de avond en we nodigen jullie van harte voor deze bijzondere workshop.

Voor meer informatie over Transformational Breath ademwerk kijk op de website van &JOY Amersfoort of Gjalt.

Als je wil komen is het nodig je aan te melden. Dat kan via een persoonlijk bericht of bel/mail Gjalt (06-44962553 of gjalt@ademruimte.nl)
(prijs 40,-)

(foto Jeroen van Heijningen)