Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Een speciale dans en ademworkshop bij Heart to Heart! Naast een volledige ademsessie, zullen we het lijf en de adem eerst in beweging brengen. Beweging/dans voor een ademsessie brengt lucht, ruimte en bewustzijn naar waar we iets vasthouden, waar we beweging bewust of onbewust tegenhouden. Het is een middel om te luisteren naar de kennis van ons lijf, wat vertelt ons lichaam ons? Bovendien kan de lichtheid en het plezier van dans net die extra ondersteuning zijn die we nodig hebben in de ademsessie. Voor verdere verbreding, verdieping, verzachting…We zullen ongeveer een uur dansen en een uur ademen.
De avond zal beginnen met ruimte voor kennismaking, het zetten van een intentie en een korte uitleg hoe de sessie er uit ziet. Daarna zullen we in beweging komen op muziek wat over zal vloeien in een verbonden ademsessie. Aan het eind van de avond zal er ruimte zijn om ervaringen uit te wisselen en na te praten.

De avond wordt begeleidt door Gjalt en Ellie ondersteunt door een aantal andere ademcoaches.

 

Ellie Lardenoije werkt als psycholoog, yogatherapeut en ademcoach. Op zachte, vloeiende en vooral enthousiaste wijze zal ze je vanavond meenemen in beweging.

Gjalt is adem- en yogatherapeut met een praktijk in Heart to Heart en is Dj voor adem en dans sessies. Zijn liefde voor muziek zul je vanavond terugvinden in de muziek die je in beweging brengt en de ademsessie waar hij je door heen leidt.