Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Embrace your breath® ademdagen zijn maandelijks terugkerende ademdagen waar we werken met één van de meest krachtige zelfhelende methoden van dit moment, namelijk Transformational breath®. Transformational Breath is een verbonden ademtechniek die je in contact en in verbinding brengt met je ware zelf. Lichaamswerk dat je op alle niveaus het beste uit jezelf laat halen.

Door je adempatroon te veranderen kun je je leven veranderen. Dat is de essentie van Transformational breath®.Wil je meer weten over deze techniek? Lees dan hier op je gemak  verder en trek de stoute schoen aan en ervaar zelf wat het voor jou in jouw leven zou kunnen betekenen.

WAT KUN JE VERWACHTEN OP EEN EMBRACE YOUR BREATH ADEMDAG?

Ademen staat centraal! Dit betekent dat je 2 begeleide sessies van ongeveer een uur gaat beleven. Maar wat doen we nog meer? Wie al eens eerder een sessie heeft ervaren weet ook dat 2 verbonden adem sessies op een dag meer dan genoeg is. Dat er ook nog ruimte nodig is voor reflectie, integratie maar ook voor plezier en ontspanning. Ellen of van Mariet zullen ons verassen met yoga les en tussen de middag verwennen we onszelf met een heerlijke vegetarische lunch.

Iedere maand werken we met een thema dat jouw innerlijke reis van heelwording kan ondersteunen. Heb jezelf een idee voor een thema laat het ons weten. We horen het graag.

WAAR VINDEN DEZE ADEMDAGEN PLAATS?

Deze ademdagen worden georganiseerd bij Studio van Hout van Amsterdam Noord. Een prachtige locatie die geheel is ingericht op heling en transformatie.

DOOR WIE WORDT EMBRACE YOUR BREATH GEORGANISEERD?

Samen met Lilian Korzilius, Ellen Dekkers en Mariet Bakker organiseren wij deze dagen om mensen de mogelijkheid te geven in een rap tempo vorderingen te maken naar meer vreugde, liefde en gezondheid. Wij zijn allemaal gecertificeerd trainer en coach en zijn op missie om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze prachtige techniek.

KOSTEN EN TIJD:

Deze dag kost je slechts 125 euro inclusief een heerlijke lunch.

We starten de dag om 10:00 maar je bent welkom vanaf 9:30.

Het streven is om de dag te eindigen ergens tussen 17:00 en 17:30.