Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In deze introductieworkshop leer je hoe je meer ruimte in je leven kunt creëren door middel van je adem. Na een uitgebreide uitleg van Transformational Breath® , ga je in een ademsessie direct ervaren wat de adem voor jou kan betekenen.

Alles dat we meemaken en niet volledige verwerken is terug te zien in ons lichaam en daarmee in onze adem. De stress die een stijve nek of hoofdpijn veroorzaakt, moeilijk slapen, concentratieproblemen, buikklachten, vermoeidheid, ‘niet lekker’ in ons vel zitten. Na een tijdje zullen de fysieke klachten wellicht verminderen, maar de spanning nestelt zich ergens in ons lichaam en blijft onze adem beperken.
Transformational Breath® is een krachtige, liefdevolle techniek, die je adem en daarmee je leven verruimt. Want naast de fysieke ruimte die het geeft, brengt het ons ook bij de wortel: de gedachte of emotie die eraan te grondslag ligt. Door die te integreren maken we ons los van de patronen waaruit we handelen.

De workshop wordt gegeven door Gjalt Vlam, gecertificeerd Transformational Breath® coach, trainer. Omdat persoonlijke begeleiding belangrijk is, wordt hij ondersteund door een team van ademcoaches.

Nieuwsgierig? Kom en ontdek de kracht van de adem!

Om te kunnen zorgen voor voldoende individuele begeleiding, is het nodig je van tevoren aan te melden.