Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

ADEMWEEKEND: RECLAIM YOUR SUPERPOWERS

Kom in één weekend op adem, tot inzicht en met uitzicht tot een nieuwe levens houding. Yoga, verdieping, intentie, ontspanning en energie! 

Dit weekend staat gelijk aan Level 1 en is een mooie kennismaking met Transformational Breath, vanuit hier kan je doorstromen naar een seminar, Level 2 en 3. Bel vooral als je iets meer informatie wilt!

Tijdens een Reclaim Your Superpowers ademweekend gaan we je leven veranderen door je adempatroon te veranderen. Adem is onze directe verbinding met de bron van het leven. Zonder adem is er geen leven en zoals we ademen…. zo leven we.

Als je het leven volledig wilt omarmen dan zal je volledig moeten inademen. Wanneer je dit doet, zal je meer energie en verbeteringen in je gezondheid ervaren. Ik nodig je uit om jezelf dit prachtige weekend cadeau te doen.

TRANSFORMATIONAL BREATH®

Transformational Breath® geeft je de kans om positieve veranderingen in je leven te maken. Gedurende het weekend zul je gesloten gebieden in je lichaam gaan openen zodat de adem vrij kan doorstromen waardoor je de volledige potentie van je adem kunt benutten om het leven te creëren wat jij wenst.

Sluit vrede met je verleden, zodat je je volledig kunt richten op het nu waarin je je hoogste dromen kunt manifesteren. Je zal elke dag worden begeleid naar nieuwe  ervaringen die je fysiek, mentale, emotioneel en spirituele gezondheid zullen verbeteren. Daarnaast zal je informatie ontvangen over jouw unieke adempatroon, hoe het je leven beïnvloed en hoe je het kunt veranderen.

DE BEGELEIDING

Het Reclaim Your Superpower weekend word georganiseerd door Lo Hermsen en Wilna Eenkhoorn. Lo Hermsen werkt al 4 jaar als ademcoach en trainer in Utrecht, en neemt in haar begeleiding ook een systemisch kijk (familieopstellingen) mee. Wilna biedt al jaren de opleiding tot ademcoach Transformational Breath® en heeft dan ook veel ervaring en kennis op het gebied van adembegeleiding.

Omdat ademwerk heel direct de diepte in gaat, is een veilige bedding essentieel. Wilna en Lo werken samen met een aandachtig team van ademcoaches, die jou gedurende het weekend aandachtig begeleiding bij jouw persoonlijke proces.

We kijken er naar uit om een prachtige tijd met je te ervaren en we verheugen ons er enorm op je te mogen begeleiden. Aarzel niet om contact op te nemen als je nog vragen hebt.

Organisatie door Lo Hermsen: lo@innerjourneys.nl / 0630014567 – neem vooral contact op als er vragen zijn! Of schrijf je direct in en ontvang de vroegboekkorting die geldt tot 24 juli.

Meer informatie: https://innerjourneys.nl/reclaim-your-superpowers/
Datum: 31 augustus – 2 september 2018, vrijdagavond  18.00u incl. diner t/m zondagmiddag 17.00u.
Locatie: Paradijs op aarde, Noordermeerweg 13, Creil
Prijs: €580 / vroegboekkorting tot 24 juli: €450
Inclusief: Meerdere ademsessies per dag, yoga, lekker eten, verblijf op landgoed