Laden Evenementen
Dit event is voorbij.
Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor deze prachtige ademweek in Spanje. De early birds vallen van het dak korting: 1700,- euro inclusief manual, verblijf en maaltijden. Ga je mee?
 
There’s a few spots left for this incredible week in Spain. (and now comes a kind of dutch saying:) The early birds falling of the roof discount: 1700,- euro including manual, room and board. You join us?

Just Breath!

Onze adem weerspiegelt hoe we leven. Onze vrijheden en onvrijheden. Meer ruimte en ontspanning in je adem is dus meer ruimte en ontspanning in je leven.  Met Transformational Breath leer je effectiever en moeiteloos  te ademen en keer je terug naar een natuurlijk adempatroon. Dat levert je meer energie, inspiratie en ontspanning waardoor je onbelemmerd de beste versie van jezelf kunt zijn!

 

Hoe

In situaties die pijnlijk, onprettig of moeilijk zijn houden we onze adem vast, om niet te hoeven voelen. De fysieke spanning waarmee we dat doen (in de kaak, de buik, de borst, rug, etc) slaan we op in ons lichaam, het celgeheugen.

Door de adem actief terug te brengen naar een natuurlijk open en ontspannen patroon kunnen stress, onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen in het celgeheugen worden opgelost.

Daarnaast heeft een goede ademhaling een positief effect op de stofwisseling en energiehuishouding doordat het lichaam wordt gevoed met zuurstof en afvalstoffen worden afgevoerd.

 

Wat levert het je op

Een open ademt brengt je meer rust, energie, ontspanning, balans, kracht en inspiratie., doordat oude patronen worden geïntegreerd en opgeruimd en het lichaam wordt gereinigd.  Het leidt tot meer acceptatie en waardering van jezelf waardoor je meer in contact komt met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wil.

Wat kun je verwachten

  • meerdere ademsessies per dag
  • ademanalyse (wat is de relatie tussen je adempatroon en je leven)
  • verschillende coachingstechnieken
  • intensieve begeleiding door een team van coaches
  • speciale ademsessies (o.a. ademen in warm water)
  • Tibetaanse riten van balans
  • Het leren van de techniek zodat je deze thuis in zelfsessies toe kunt passen
  • Een ongelofelijke week waarin je met humor en lichtheid oprecht naar jezelf kunt kijken

Kosten:

 

Schrijf je nu in en betaal toch de vroegboekkorting. Hoe dat kan? Dat is de Late-bird korting! ofwel 1700,- inclusief, manual, verblijf en maaltijden. (dus alles exclusief vlucht)

*Inclusief manual en verblijf. Excl vlucht en transfer