Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Het ZOVT- Ademprogramma

Het 4-weekse Ademprogramma ZOVT is voor iedereen die het effect van transformerend ademen [Transformational Breath®] wil ervaren in het dagelijkse leven. ZOVT staat voor: zacht, open, veilig en transformerend. Door zachtheid en veiligheid te ervaren tijdens de ademsessies zal je durven te openen en gaat de transformatie als vanzelf. We leven zoals we ademen en we ademen zoals we leven. Door je adempatroon te veranderen, verander je de [vaak onbewuste] saboterende, zelf-afwijzende gewoontes naar een mildere en echtere manier van leven. Je gaat een beweging maken van reageren naar antwoorden. Het Ademprogramma ZOVT laat om die reden niet meer dan 4 deelnemers tegelijk toe om de helende voorwaarden te creëren. Als je teveel stress ervaart of het leven gewoon een hoop gedoe vindt en ben je er klaar voor om een wezenlijke transformatie te willen doormaken dan ben je meer dan welkom bij dit zachtaardige Ademprogramma!

In dit 4-weekse programma leer je onder andere aan de hand van een ademanalyse je eigen adempatroon kennen. Middels verdiepende oefeningen ga je daar vervolgens mee aan de slag en ontvang je bij iedere bijeenkomst een volledige ademsessie. Het effectieve van dit programma is dat je in-between coaching krijgt aan de hand van adem en bewustwordings-oefeningen. Hierdoor kan je echt ‘quantumleaps’ maken in het ont-wikkelen van jezelf!

Aan bod komen in ieder geval:
* ademanalyses
* 4 begeleide Transformational Breath®-sessies
* verdiepende oefeningen [o.a. power of intention, ademmeditaties, Byron Katie, ACT-based oefeningen [Acceptance & Commitment Therapy] * heel veel liefde en humor!